Uitnodiging community sessie ‘Netcongestie, wat kan je zelf doen?’

Aangeleverd door: Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord

Op 24 oktober organiseert het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met de Taskforce Energie-Infrastructuur een sessie voor ondernemers in de provincie Noord-Holland die tegen netcongestie aanlopen. De sessie duurt van 15.00 tot 17.30 (met een borrel tot 18.00) en vindt plaats bij Liander Westpoort. Tijdens deze sessie delen experts en ondernemers hun inzichten over netcongestie en wat je hier zelf aan kunt doen. Zit jij ook vast door netcongestie? Je wordt meegenomen door de verschillende fases van aanpak, met interessante sprekers voor elke fase. Stel al je vragen en leer wat je zelf kunt doen.


Programma

Welkom & introductie experts

Interactieve sessies: Kies zelf welke expertsessies je bijwoont:

Fase 1: ‘Wat kan je zelf doen?’

Experts helpen je inzicht te krijgen in energieprofielen en laten zien wat slimme oplossingen zoals slimme metingen en aansturing (ABB) kunnen doen. Ook ontdek je hoe zonnepanelen en/of windturbines netcongestie kunnen verminderen.

 

Fase 2: ‘Hoe kan ik samenwerken?’

Als je er niet alleen uitkomt, is samenwerking de sleutel. Verschillende vormen van samenwerking worden besproken en er worden praktische tips gegeven. Details over de sprekers volgen binnenkort.

 

Fase 3: ‘Hoe zet je een collectieve oplossing op?’

De parkmanager van de nieuwe energiehub bij De President deelt zijn ervaringen en vertelt wat er komt kijken bij het opzetten van een energiehub. Hij geeft inzicht in zijn samenwerking met ondernemers.

 

Locatie
Kantoor Westpoort Liander - Basisweg 75, Amsterdam Sloterdijk

Datum
24 oktober 2024

Tijd
15.00 - 17.30 uur (14.45 uur inloop en borrel tot 18.00)

Aanmelden
Klik hier (https://formulieren.noord-holland.nl/pnh/Aanmeldformulier_communitysessie_ondernemers_en_netcongestie?utm_source=ActiveCampaign&utm_medium=email&utm_content=Uitnodiging%3A%20Ondernemers%20%26%20netcongestie%3A%20Wat%20kan%20je%20zelf%20doen%3F&utm_campaign=Uitnodiging%20Ondernemers%20%26%20netcongestie%3A%20Wat%20kan%20je%20zelf%20doen%3F)

 

Aangeleverd door: Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord (https://onhn.nl/)

Necongestie bijeenkomst ONHN Necongestie bijeenkomst ONHN