Wat vinden ondernemers? Doe mee aan de Prinsjesdag Peiling 2024

Aangeleverd door: VNO-NCW | MKB-Nederland

Jaarlijks brengen MKB-Nederland en VNO-NCW via de Prinsjesdag Peiling in kaart hoe Nederlandse ondernemers aankijken tegen de plannen van het kabinet, en wat hun verwachtingen en wensen zijn. Hoe beoordelen ondernemers het Nederlandse ondernemingsklimaat, waar liggen op dit moment de grootste knelpunten en wat zijn de verwachtingen ten aanzien van de nieuwe kabinetsplannen? Dat zijn de centrale vragen van deze peiling.

 

Doet u ook mee?

Via deze link (https://onderzoek.mkbondernemerspanel.nl/prinsjesdagpeiling2024) kunt u de online enquête invullen.

 

Het is belangrijk dat alle sectoren, regio’s en grootteklassen van bedrijven in de enquête goed vertegenwoordigd zijn. Ondernemers kunnen zich aan het einde van de vragenlijst ook aanmelden voor het MKB Ondernemerspanel. Met input en betrokkenheid van ondernemers kunnen MKB-Nederland en VNO-NCW de stem van ondernemers nog beter vertegenwoordigen in Den Haag.

 

Het beantwoorden van de vragen kost slechts enkele minuten. Op Prinsjesdag zullen de resultaten van de Peiling gedeeld worden. Ondernemers kunnen de enquête invullen tot 10 september.

 

Aangeleverd door: VNO-NCW | MKB-Nederland

26642 VNO-NCW Prinsjesdag Peiling 2024_600x400px Banner carrousel hompage_V2 26642 VNO-NCW Prinsjesdag Peiling 2024_600x400px Banner carrousel hompage_V2