Meld je aan voor het Thema Event Food & Agri

Aangeleverd door: NHN Business Awards

Tijdens het Thema Event Food & Agri staan de 10 halve finalisten van de Thema Award van de NHN Business Awards 2024 centraal. Allemaal topbedrijven op Food & Agri gebied uit de regio boven het Noordzeekanaal t/m Texel. De 10 finalisten van de Thema Award worden bekend gemaakt op 11 september. Dan weten we welke innovatieve ondernemers uit de regio zich gaan presenteren op 30 september.

 

De avond wordt afgesloten met een zeer innovatieve spreker: Jaap Korteweg, founder van de Vegetarische Slager. Jaap is momenteel bezig met een heel nieuw project: Those Vegan Cowboys, waarbij kaas gemaakt wordt zonder dat er een koe aan te pas komt. 

 

Tijdens deze avond worden de 12 finalisten van de NHN Business Awards bekendgemaakt, is er een mooie en informatieve beursvloer en heb je de mogelijkheid om te netwerken met de meest inspirerende ondernemers uit Noord-Holland Noord.

 

Datum: 30 september 2024
Locatie: Vonk Alkmaar
Tijd: aanvang 19.00 uur, inloop 18:30 uur

 

Wil jij hier bij zijn? Meld je dan gratis aan via deze link (https://www.eventbrite.nl/e/thema-event-food-agri-tickets-865346985127?aff=oddtdtcreator).

 

Aangeleverd door: NHN Business Awards (https://www.nhn-businessawards.nl/)

NHN business awards-Jaap Korteweg NHN business awards-Jaap Korteweg