Win een I-Pod bij Jac Vink en Noord-West Interieurs

12, 13 en 14 maart voorjaarsbeurs Wieringerwerf

Win een I-Pod bij Jac Vink en Noord-West Interieurs
Jac Vink en Noord-West Interieurs zijn weer klaar voor het voorjaar. Na de koude winter staan zij weer paraat om uw huis weer eens goed in de verf te zetten, uw ramen van zonwering te voorzien en uw interieur op te vrolijken met nieuw behang, gordijnen of een nieuwe vloer.


Op de voorjaarsbeurs in Wieringerwerf hebben zij beide een speciale actie. Noord-West Interieurs bied u een eiken houten vloer van 18/22/26 cm breed voor maar € 79,95 per vierkante meter incl. ondervloer , plinten en uiteraard vakkundig gelegd. Jac Vink zorgt ervoor dat u er de komende winter warmer bij zit dan in 2009 en ook nog eens bespaart op uw energierekening. U krijgt € 10,00 extra subsidie op Isolatieglas Hoog Rendement, waardoor u profiteert u van € 45,00 overheidssubsidie per vierkante meter.

Als klap op de vuurpijl kunt u in de stand van Jac Vink en Noord-West Interieurs mee doen aan de kleurenwedstrijd. Als u kunt raden uit welke drie kleuren de aangewezen kleur is opgebouwd, maakt u elke beursdag kans op een I-Pod.
Reden genoeg dus om een bezoek te brengen aan de stand van deze twee gerenommeerde bedrijven uit Schagen.